Εκτύπωση

Τι κάνουμε για να μη χαλάσει ο πελτές;

4.9375 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.94 (8 Ψήφοι)

Τι κάνουμε για να μη χαλάσει ο πελτές;

Σε περίπτωση που σας περίσσεψε πελτές, καλό είναι πριν τον βάλετε στο ψυγείο να τον μεταφέρετε από την κονσέρβα σε ένα καθαρό και στεγνό βαζάκι και να καλύψετε την επιφάνειά του με ελαιόλαδο.

Την επόμενη φορά που θα χρειαστείτε πάλι πελτέ, χρησιμοποιήστε το λάδι που είχατε βάλει μαζί στο φαγητό σας και αν περισσέψει ξανά, επαναλάβετε την ίδια διαδικασία από την αρχή. 

Με αυτό το κολπάκι ο πελτές δεν πρόκειται ούτε να μουχλιάσει, ούτε να μαυρίσει! Θα βρίσκεται πάντα στην κατάσταση που τον βρήκατε όταν ανοίξατε την κονσέρβα…

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Πρόσφατες συνταγές

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Θέλετε να λαμβάνετε στο e-mail σας τις πιο νόστιμες συνταγές μας και ένα σωρό χρήσιμες μαγειρικές συμβουλές; Αν ναι, εγγραφείτε παρακάτω.