Εκτύπωση

Ένα έξυπνο κόλπο για να γίνεται το κρέας πιο μαλακό

3.5294117647059 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.53 (17 Ψήφοι)

Ένα έξυπνο κόλπο για να γίνεται το κρέας πιο μαλακό

Θέλετε να γίνει το χοιρινό ή το μοσχαρίσιο κρέας που θα μαγειρέψετε πιο μαλακό και να ψηθεί γρηγορότερα στη σχάρα ή στο φούρνο; Υπάρχει ένας πολύ απλός και εύκολος τρόπος για να το πετύχετε!

Γεμίστε με χυμό πορτοκαλιού μια συνηθισμένη σύριγγα και κάντε «ενέσεις» σε διάφορα σημεία του ωμού κρέατος. Αφήστε τον χυμό «να δράσει» για μια περίπου ώρα και μετά μπορείτε να ψήσετε. Θα δείτε μεγάλη διαφορά…

Σχόλια  
George
0 # George 31-10-2013 01:08
Δεν θα παρει γευση πορτοκαλιου?
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
Ειρήνη
+2 # Ειρήνη 02-11-2013 10:38
Θα πάρει λίγο άρωμα πορτοκαλιού! Γίνεται ακόμα πιο ωραίο έτσι.. :-)
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Πρόσφατες συνταγές

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Θέλετε να λαμβάνετε στο e-mail σας τις πιο νόστιμες συνταγές μας και ένα σωρό χρήσιμες μαγειρικές συμβουλές; Αν ναι, εγγραφείτε παρακάτω.