Εκτύπωση

Σας βγαίνει το τζατζίκι νερουλό; Δείτε τι πρέπει να κάνετε…

3.6875 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.69 (8 Ψήφοι)

Σας βγαίνει το τζατζίκι νερουλό; Δείτε τι πρέπει να κάνετε…

Για να φτιάξετε το τζατζίκι σας σφιχτό όπως αρέσει σε όλους και όχι νερουλό, κάντε τα εξής:

Γύρω στις 1-2 ώρες πριν ξεκινήσετε να το φτιάχνετε, αδειάστε το στραγγιστό γιαούρτι από τη συσκευασία του σε ένα μεγάλο γυάλινο μπολ, χωρίς να το ανακατέψετε ή να το απλώσετε. 

Ακολούθως, σκεπάστε το μπολ με μεμβράνη κουζίνας και αφήστε το  στο ψυγείο. Βγάλτε το μετά από 1 περίπου ώρα και αφαιρέστε τα υγρά που έχουν δημιουργηθεί. 

Τέλος, πριν προσθέσετε το τριμμένο αγγουράκι στο γιαούρτι, πρέπει να το στραγγίξετε σφιχτά μέσα στην παλάμη σας, ώστε να απομακρυνθεί το περιττό νερό.

Αν ακολουθήσετε αυτές τις απλούστατες συμβουλές που διαβάσατε παραπάνω, θα δείτε ότι το τζατζίκι δεν πρόκειται να σας βγει ποτέ ξανά νερουλό!

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Πρόσφατες συνταγές

Οι 5 δημοφιλέστερες συνταγές

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Θέλετε να λαμβάνετε στο e-mail σας τις πιο νόστιμες συνταγές μας και ένα σωρό χρήσιμες μαγειρικές συμβουλές; Αν ναι, εγγραφείτε παρακάτω.

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί cookies ώστε να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Μάθετε περισσότερα