Εκτύπωση

Μπράουνις

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.50 (7 Ψήφοι)

Μπράουνις

Υλικά

- 150 γρ. κουβερτούρα
- 180 γρ. βούτυρο
- 150 γρ. ζάχαρη
- 3 αυγά
- 90 γρ. αλεύρι
- 180 γρ. καρύδια χονδροκομμένα

Εκτέλεση

Λιώνουμε τη σοκολάτα με το βούτυρο σε μπεν μαρί μέχρι η θερμοκρασία του μίγματος να φτάσει τους 40 (ελέγχουμε με θερμόμετρο, αν δε διαθέτουμε πρέπει να είναι χλιαρό προς ζεστό).

Χτυπάμε στον κάδο του μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν. Ρίχνουμε το μίγμα της σοκολάτας στο μίγμα των αυγών, ανακατεύουμε και προσθέτουμε το αλεύρι με τα καρύδια.

Αδειάζουμε το μίγμα σε παραλληλόγραμμο ταψάκι με στρωμένο αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 25 λεπτά. Όταν το βγάλουμε θα φαίνεται σαν να μην έχει ψηθεί. Αφήνουμε να κρυώσει καλά και κόβουμε σε κομμάτια.

Καλή επιτυχία!

***Ταιριάζει τέλεια με παγωτό βανίλια ή και σως καραμέλα ως γαρνιτούρα.***

Η συνταγή είναι μια ευγενική προσφορά της Ντίνας Αδάμ για τους αναγνώστες μας

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Πρόσφατες συνταγές

 
Στείλτε μας τις συνταγές σας!Μοιραστείτε τις συνταγές σας μαζί μας και με τους υπόλοιπους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας. Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη, καθώς θα επιτρέψει σε όλους μας να δοκιμάσουμε νέες γεύσεις και ιδέες μαγειρικής από διάφορες περιοχές της Ελλάδας (και όχι μόνο). Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Θέλετε να λαμβάνετε στο e-mail σας τις πιο νόστιμες συνταγές μας και ένα σωρό χρήσιμες μαγειρικές συμβουλές; Αν ναι, εγγραφείτε παρακάτω.