Εκτύπωση

Καλαμπόκι βραστό

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

Καλαμπόκι βραστό

Αγαπημένο σνακ για όλη την οικογένεια!

Υλικά

- Καλαμπόκια
- Νερό
- Αλάτι

Εκτέλεση

Αφαιρούμε από τα καλαμπόκια τα φύλλα και τις ίνες τους, ενώ στη συνέχεια τα ξεπλένουμε καλά. Γεμίζουμε νερό μια κατσαρόλα, ρίχνουμε μέσα μπόλικο αλάτι και προσθέτουμε τα καλαμπόκια μας. Αν θέλουμε, μπορούμε -προαιρετικά- να ρίξουμε στην κατσαρόλα και λίγο γάλα. Βράζουμε για περίπου 30-45 λεπτά και, αφού δοκιμάσουμε με ένα πιρούνι για να βεβαιωθούμε ότι το καλαμπόκι είναι έτοιμο, αποσύρουμε από τη φωτιά. Τέλος, σουρώνουμε τα καλαμπόκια, πασπαλίζουμε από πάνω με μπόλικο αλάτι και τα σερβίρουμε ζεστά ή κρύα.

Καλή σας όρεξη!

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Πρόσφατες συνταγές

 
Στείλτε μας τις συνταγές σας!Μοιραστείτε τις συνταγές σας μαζί μας και με τους υπόλοιπους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας. Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη, καθώς θα επιτρέψει σε όλους μας να δοκιμάσουμε νέες γεύσεις και ιδέες μαγειρικής από διάφορες περιοχές της Ελλάδας (και όχι μόνο). Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Θέλετε να λαμβάνετε στο e-mail σας τις πιο νόστιμες συνταγές μας και ένα σωρό χρήσιμες μαγειρικές συμβουλές; Αν ναι, εγγραφείτε παρακάτω.