Εκτύπωση

Κοτόπουλο με μουστάρδα και ταλιατέλες με μαστίχα

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (3 Ψήφοι)

Κοτόπουλο με μουστάρδα και ταλιατέλες με μαστίχα

Υλικά για 4 άτομα

2 στήθη κοτόπουλου «Πίνδος», κομμένο σε κύβους
70 ml έ.π. ελαιόλαδο
1/2 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
50 ml λευκό ξηρό κρασί
200 ml ζωμό κότας, σπιτικό ή από κύβο
2 κ.σ. μουστάρδα με μαστίχα και κρόκο Κοζάνης
1 πακέτο ταλιατέλες με μαστίχα Χιώτικο Κελλάρι
50 ml κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

Σε βαθύ τηγάνι σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το κοτόπουλο και το μαϊντανό. Ρίχνουμε το αλεύρι και σβήνουμε με το κρασί. Μόλις εξατμιστεί, ρίχνουμε τον ζωμό κότας και τη μουστάρδα και αφήνουμε να σιγοβράσουν. Ταυτόχρονα, βράζουμε τις ταλιατέλες σε άφθονο αλατισμένο νερό για 5 λεπτά. Μόλις η σάλτσα αρχίζει και δένει, ρίχνουμε τις ταλιατέλες ανακατεύοντας και την κρέμα γάλακτος. Αλατοπιπερώνουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Πρόσφατες συνταγές

Οι 5 δημοφιλέστερες συνταγές

 
Στείλτε μας τις συνταγές σας!Μοιραστείτε τις συνταγές σας μαζί μας και με τους υπόλοιπους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας. Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη, καθώς θα επιτρέψει σε όλους μας να δοκιμάσουμε νέες γεύσεις και ιδέες μαγειρικής από διάφορες περιοχές της Ελλάδας (και όχι μόνο). Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Θέλετε να λαμβάνετε στο e-mail σας τις πιο νόστιμες συνταγές μας και ένα σωρό χρήσιμες μαγειρικές συμβουλές; Αν ναι, εγγραφείτε παρακάτω.

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί cookies ώστε να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Μάθετε περισσότερα