Εκτύπωση

Τζατζίκι

4.125 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.13 (16 Ψήφοι)

Τζατζίκι

Υλικά

- 3 σκελίδες σκόρδο
- 3 μικρά αγγουράκια με τη φλούδα
- 500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 2 κ.σ. ξύδι
- ½ φλ. τσ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. φρέσκο άνηθο ψιλοκομμένο
- 1/2 κ.γ. μέλι
- 1 κ.γ. ρίγανη ξερή
- Αλάτι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τις σκελίδες σκόρδου, αφαιρούμε την πράσινη φύτρα (έτσι αποφεύγουμε τη βαριά μυρωδιά) και τις ψιλοκόβουμε ή τις λιώνουμε. Επίσης, ψιλοκόβουμε τα αγγουράκια σε μικρά κυβάκια. Σε βαθύ μπολ βάζουμε το γιαούρτι, τα αγγουράκια και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθούν.

Καλή απόλαυση!

Η συνταγή είναι μια ευγενική προσφορά της Ντίνας Αδάμ για τους αναγνώστες μας

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Πρόσφατες συνταγές

 
Στείλτε μας τις συνταγές σας!Μοιραστείτε τις συνταγές σας μαζί μας και με τους υπόλοιπους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας. Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη, καθώς θα επιτρέψει σε όλους μας να δοκιμάσουμε νέες γεύσεις και ιδέες μαγειρικής από διάφορες περιοχές της Ελλάδας (και όχι μόνο). Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Θέλετε να λαμβάνετε στο e-mail σας τις πιο νόστιμες συνταγές μας και ένα σωρό χρήσιμες μαγειρικές συμβουλές; Αν ναι, εγγραφείτε παρακάτω.