Εκτύπωση

Ομελέτα με σπανάκι

4.375 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.38 (8 Ψήφοι)

Ομελέτα με σπανάκι

Υλικά

- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- Άνηθο ψιλοκομμένο
- 250 γρ. σπανάκι καθαρισμένο και πλυμένο ή κατεψυγμένο
- 4 αυγά
- Αλάτι
- Πιπέρι

Εκτέλεση

Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμυδάκι και τον άνηθο. Προσθέτουμε το σπανάκι όπως είναι παγωμένο ή αν έχουμε φρέσκο πρώτα το ζεματίζουμε σε καυτό νερό για 1-2 λεπτά και μετά το χρησιμοποιούμε στο τηγάνι.. 

Αφήνουμε να σιγοψηθεί για λίγα λεπτά και αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε τα αυγά χτυπημένα. Αφήνουμε να ψηθεί από την κάτω πλευρά και τη γυρίζουμε να ψηθεί και από την άλλη. Σερβίρουμε όσο είναι ζεστή.

Καλή απόλαυση!

***Αν θέλουμε μαζί με το σπανάκι προσθέτουμε τριμμένη παρμεζάνα και λίγη τριμμένη φρυγανιά για πιο πλούσια γεύση.***

Η συνταγή είναι μια ευγενική προσφορά της Ντίνας Αδάμ για τους αναγνώστες μας

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Πρόσφατες συνταγές

 
Στείλτε μας τις συνταγές σας!Μοιραστείτε τις συνταγές σας μαζί μας και με τους υπόλοιπους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας. Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη, καθώς θα επιτρέψει σε όλους μας να δοκιμάσουμε νέες γεύσεις και ιδέες μαγειρικής από διάφορες περιοχές της Ελλάδας (και όχι μόνο). Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Θέλετε να λαμβάνετε στο e-mail σας τις πιο νόστιμες συνταγές μας και ένα σωρό χρήσιμες μαγειρικές συμβουλές; Αν ναι, εγγραφείτε παρακάτω.