Εκτύπωση

Καβουροσαλάτα

4.6875 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.69 (8 Ψήφοι)
Καβουροσαλάτα
 
Υλικά για 4-6 άτομα
 
- 400 γρ. ψίχα καβουριού
- 1-2 αγγούρια
- 2 φλιτζάνια φύλλα βαλεριάνας
 
Για τη σάλτσα
 
- Χυμό από δύο λεμόνια
- 1-2 κ.σ. σάλτσα για ψάρι (nampla)
- 2-3 κ.σ. σησαμέλαιο
- 1/2 ματσάκι φρέσκο κολιαντρό ή μαϊντανό
 
Εκτέλεση
 
Πλένουμε - στεγνώνουμε  τα φύλλα της βαλεριάνας και κόβουμε το αγγούρι σε λεπτές φέτες χωρίς να το καθαρίσουμε. Κατόπιν τα βάζουμε σε μια σαλατιέρα και αφού προσθέσουμε την ψίχα του καβουριού, το αλάτι και το πιπέρι, τα ανακατεύουμε. Στη συνέχεια αναμιγνύουμε τα υλικά της σάλτσας και περιχύνουμε το περιεχόμενο της σαλατιέρας.
Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Πρόσφατες συνταγές

 
Στείλτε μας τις συνταγές σας!Μοιραστείτε τις συνταγές σας μαζί μας και με τους υπόλοιπους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας. Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη, καθώς θα επιτρέψει σε όλους μας να δοκιμάσουμε νέες γεύσεις και ιδέες μαγειρικής από διάφορες περιοχές της Ελλάδας (και όχι μόνο). Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Θέλετε να λαμβάνετε στο e-mail σας τις πιο νόστιμες συνταγές μας και ένα σωρό χρήσιμες μαγειρικές συμβουλές; Αν ναι, εγγραφείτε παρακάτω.