Εκτύπωση

Μπαρμπούνια στο τηγάνι

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (7 Ψήφοι)

Μπαρμπούνια στο τηγάνι

Υλικά

- ½ κιλό μπαρμπούνια καθαρισμένα
- Αλεύρι
- Αλάτι χονδρό
- Πιπέρι
- Σπορέλαιο για τηγάνισμα
- Δενδρολίβανο φρέσκο ή ξερό
- 1 σκ. σκόρδο

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι σπορέλαιο και ρίχνουμε το σκόρδο και το δενδρολίβανο. Αφαιρούμε το σκόρδο μετά από 1-2 λεπτά ίσα ίσα να δώσει άρωμα. Αφού καθαρίσουμε και πλύνουμε καλά τα ψάρια τα περνάμε από χονδρό αλάτι και πιπέρι. Στη συνέχεια τα αλευρώνουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Τηγανίζουμε 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά. Αφαιρούμε και σερβίρουμε με φέτες λεμονιού.

Κααλή απόλαυση!

Η συνταγή είναι μια ευγενική προσφορά της Ντίνας Αδάμ για τους αναγνώστες μας