Τα πεδία με ( * ) είναι υποχρεωτικά.
Φτιάξατε μια συνταγή και επιθυμείτε να τη μοιραστείτε με τους αναγνώστες μας; Αν ναι, συμπληρώστε παρακάτω τα απαιτούμενα πεδία ή στείλτε τη μέσω e-mail στο info@lovecook.gr, γράφοντας αναλυτικά τα υλικά και την εκτέλεσή της.

Προκειμένου να κάνετε το έργο μας ευκολότερο, αποφύγετε τους λατινικούς χαρακτήρες και μη χρησιμοποιείτε συνεχώς κεφαλαία γράμματα. Φροντίστε το κείμενό σας να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη σύνταξη, να είναι ορθογραφημένο και οι λέξεις να είναι τονισμένες.

Καλό είναι επίσης να επισυνάπτετε τουλάχιστον μία φωτογραφία (σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανάλυση), ώστε να υπάρχει και οπτικό αποτέλεσμα για τα φαγητά ή τα γλυκά που προτείνετε.

Οι συνταγές που λαμβάνουμε από εσάς δημοσιεύονται όλες με το ονοματεπώνυμό σας και την περιοχή σας, εκτός κι αν μας επισημάνετε ότι δεν επιθυμείτε κάτι τέτοιο.

Προσοχή: Μη μας στέλνετε συνταγές και φωτογραφίες που έχουν copyright γιατί δεν θα δημοσιεύονται. Πρέπει το κείμενο να το έχετε γράψει εσείς και τις φωτογραφίες να τις έχετε τραβήξει με τη δική σας φωτογραφική μηχανή.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Παρακαλώ εισάγετε τον παρακάτω κωδικό ασφάλειας:
...

 

Πρόσφατες συνταγές