Εκτύπωση

Ένα έξυπνο κόλπο για να γίνεται το κρέας πιο μαλακό

3.5294117647059 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.53 (17 Ψήφοι)

Ένα έξυπνο κόλπο για να γίνεται το κρέας πιο μαλακό

Θέλετε να γίνει το χοιρινό ή το μοσχαρίσιο κρέας που θα μαγειρέψετε πιο μαλακό και να ψηθεί γρηγορότερα στη σχάρα ή στο φούρνο; Υπάρχει ένας πολύ απλός και εύκολος τρόπος για να το πετύχετε!

Γεμίστε με χυμό πορτοκαλιού μια συνηθισμένη σύριγγα και κάντε «ενέσεις» σε διάφορα σημεία του ωμού κρέατος. Αφήστε τον χυμό «να δράσει» για μια περίπου ώρα και μετά μπορείτε να ψήσετε. Θα δείτε μεγάλη διαφορά…