Εκτύπωση

Μαλακά σοκολασμένα μπισκότα με δύο σοκολάτες!

4.875 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.88 (4 Ψήφοι)

Μαλακά σοκολασμένα μπισκότα με δύο σοκολάτες!

Υλικά (για 1.100 γρ.)

- 160 γρ. ζάχαρη καστανή
- 220 γρ. ζάχαρη λευκή
- 200 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 2 αυγά
- 260 γρ. αλεύρι
- 80 γρ. κακάο
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 100 γρ. σοκολάτα γάλακτος ψιλοκομμένη
- 100 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη

Εκτέλεση

Κοσκινίζουμε σε μπολ το αλεύρι, το κακάο και το μπέικιν πάουντερ. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Βάζουμε τα δύο είδη ζάχαρης σε μπολ με το βούτυρο και τα χτυπάμε μέχρι να γίνει το μίγμα κρεμώδες. Προσθέτουμε τα αυγά ένα ένα και λίγο λίγο τα κοσκινισμενα υλικά. Στο τέλος προσθέτουμε τις σοκολάτες και ανακατεύουμε. Αφήνουμε το μίγμα στο ψυγείο για μισή ώρα. Πλάθουμε στρογγυλά μπισκότα διαμέτρου 3 εκ. και πιέζουμε για να γίνουν επίπεδα. Τα τοποθετούμε σε αντικολλητική επιφάνεια ή χαρτί αφήνοντας απόσταση μεταξύ τους και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 8-10 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν καλά πριν τα βγάλουμε από το ταψί.

Καλή απόλαυση!

Η συνταγή είναι μια ευγενική προσφορά της Ντίνας Αδάμ για τους αναγνώστες μας