Εκτύπωση

Ρεγγοσαλάτα

4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.00 (4 Ψήφοι)
Ρεγγοσαλάτα
 
Υλικά
 
- Μία ρέγγα ψιλοκομμένη με το αυγό της (προσοχή στα κόκαλα)
- 4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- 3 βρασμένες πατάτες
- Άνηθο – ρίγανη
- Χυμό λεμονιού – λάδι (όσο πάρει)
 
Εκτέλεση
 
Λιώνουμε τις πατάτες. Βάζουμε στο μπλέντερ τη ρέγγα, τα κρεμμυδάκια, τον άνηθο και λίγο λεμόνι με λάδι (στην αρχή) και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν κρέμα. Ρίχνουμε το μείγμα στον πουρέ της πατάτες και το ανακατεύουμε προσθέτοντας λεμόνι (όσο ξινό το θέλουμε) και λάδι.