Εκτύπωση

Μπιφτέκια σολωμού

3.3333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.33 (6 Ψήφοι)

Μπιφτέκια σολωμού

Υλικά

- 500 γρ. φιλέτο σολωμού
- 1 ασπράδι
- 100 γρ. τριμμένο ψωμί μπαγιάτικο
- 1 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο
- 1 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό ή κόλινδρο
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβουμε το ψάρι σε μικρά κομμάτια και το βάζουμε στο multi. Προσθέτουμε το ασπράδι, το τριμμένο ψωμί, τον άνηθο, το μαϊντανό, το ελαιόλαδο και το αλατοπίπερο. Πολτοποιούμε το μίγμα και το αφήνουμε για μία ώρα στο ψυγείο. Πλάθουμε σε λεπτά μπιφτέκια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά.

Καλή επιτυχία!

Η συνταγή είναι μια ευγενική προσφορά της Ντίνας Αδάμ για τους αναγνώστες μας