Εκτύπωση

Πώς να μετατρέψετε το μπαγιάτικο ψωμί σε… φρέσκο!

4.6818181818182 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.68 (11 Ψήφοι)

Πώς να μετατρέψετε το μπαγιάτικο ψωμί σε… φρέσκο!

Μήπως ξεχάσατε να πάρετε ψωμί από το φούρνο και ξεμείνατε με μια ξερή φραντζόλα που σας έχει περισσέψει από τις προηγούμενες μέρες; 

Μη στεναχωριέστε, θα σας βοηθήσουμε να μετατρέψετε το μπαγιάτικο σε… φρέσκο! Κι όμως, μην απορείτε, γίνεται. Είναι μάλιστα πολύ εύκολο και χρησιμότατο σε τέτοιες περιπτώσεις.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να τυλίξετε την ξερή φραντζόλα σε μια υγρή πετσέτα και να τη βάλετε στο φούρνο, στους 120 βαθμούς, για μόλις 10 λεπτά.

Το ψωμί θα ξαναπάρει την υγρασία που χρειάζεται για να μαλακώσει και θα επανέλθει ξανά στην αρχική του κατάσταση. Θα είναι φρέσκο, ζεστό και τραγανό, όπως ακριβώς όταν είχε βγει από το φούρνο του αρτοποιείου...

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Πρόσφατες συνταγές

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Θέλετε να λαμβάνετε στο e-mail σας τις πιο νόστιμες συνταγές μας και ένα σωρό χρήσιμες μαγειρικές συμβουλές; Αν ναι, εγγραφείτε παρακάτω.