Εκτύπωση

Ρεγγοσαλάτα

4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.00 (4 Ψήφοι)
Ρεγγοσαλάτα
 
Υλικά
 
- Μία ρέγγα ψιλοκομμένη με το αυγό της (προσοχή στα κόκαλα)
- 4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- 3 βρασμένες πατάτες
- Άνηθο – ρίγανη
- Χυμό λεμονιού – λάδι (όσο πάρει)
 
Εκτέλεση
 
Λιώνουμε τις πατάτες. Βάζουμε στο μπλέντερ τη ρέγγα, τα κρεμμυδάκια, τον άνηθο και λίγο λεμόνι με λάδι (στην αρχή) και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν κρέμα. Ρίχνουμε το μείγμα στον πουρέ της πατάτες και το ανακατεύουμε προσθέτοντας λεμόνι (όσο ξινό το θέλουμε) και λάδι.
Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Πρόσφατες συνταγές

 
Στείλτε μας τις συνταγές σας!Μοιραστείτε τις συνταγές σας μαζί μας και με τους υπόλοιπους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας. Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη, καθώς θα επιτρέψει σε όλους μας να δοκιμάσουμε νέες γεύσεις και ιδέες μαγειρικής από διάφορες περιοχές της Ελλάδας (και όχι μόνο). Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Θέλετε να λαμβάνετε στο e-mail σας τις πιο νόστιμες συνταγές μας και ένα σωρό χρήσιμες μαγειρικές συμβουλές; Αν ναι, εγγραφείτε παρακάτω.