Μελόπιτα
Υλικά
- 500 γρ. ανθότυρο
- 1 ποτήρι νερού μέλι
- 1 ½ ποτήρι ζάχαρη
- 8 αυγά μεσαία
- Αλεύρι για το ταψί
- Κανέλα για πασπάλισμα
Εκτέλεση
Σε μπολ λιώνουμε με πιρούνι το ανθότυρο, προσθέτουμε το μέλι και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζάχαρη και ένα ένα τα αυγά. Περνάμε το μίγμα από μύλο για να γίνει ομοιόμορφο. Σε ταψί ρίχνουμε λίγο αλεύρι και βάζουμε μέσα το μίγμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει λίγο και πασπαλίζουμε με κανέλα.
Καλή επιτυχία!
Η συνταγή είναι μια ευγενική προσφορά της Ντίνας Αδάμ για τους αναγνώστες μας