Μπισκότα γεμιστά με σοκολάτα
Υλικά
Για τη γέμιση
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε καλά τη ζάχαρη με το βούτυρο. Προσθέτουμε τα ασπράδια και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Ρίχνουμε και το αλεύρι με το κακάο και ενσωματώνουμε για να γίνει το μίγμα ομοιογενές. Με κορνέ σχηματίζουμε πολύ λεπτά στρογγυλά μπισκότα πάνω σε αντικολλητικό χαρτί που έχουμε στρώσει σε λαμαρίνα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και ετοιμάζουμε την κρέμα της γέμισης.
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί να λιώσει. Τη βγάζουμε και ελέγχουμε τη θερμοκρασία της με θερμόμετρο ζαχαροπλαστικής ή ελέγχουμε στα χείλη μας να είναι χλιαρή. Τότε ενσωματώνουμε την χτυπημένη κρέμα ανακατεύοντας απαλά. Βάζουμε λίγη κρέμα στα μισά μπισκότα και κλείνουμε με τα υπόλοιπα μισά σαν σάντουιτς.
Καλή επιτυχία!
Η συνταγή είναι μια ευγενική προσφορά της Ντίνας Αδάμ για τους αναγνώστες μας