Χοιρινό κότσι με μέλι στον ξυλόφουρνο
Την πολύ καλή συνταγή για το χοιρινό κότσι μάς έστειλε ο Δημοσθένης από τον Βόλο και τον ευχαριστούμε πολύ! Δεν έχει καθόλου λάδι, βούτυρο, κρασί και πορτοκάλι. Είναι απλό και τέλειο!
Υλικά
- 4 κότσια χοιρινά
- ½ κ.γ. αλάτι χονδρό
- 1 κ.σ. μέλι
- 3 κλαδάκια δεντρολίβανο
- 2 κλαδάκια δυόσμο
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά σε πήλινη γάστρα και αν θέλουμε προσθέτουμε επίσης πατάτες. Ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 6 ώρες στον ξυλόφουρνο. Την τελευταία ώρα αφαιρούμε το καπάκι για να πάρει χρώμα.