Γρήγορη σπανακόπιτα χωρίς φύλλο
Υλικά
- 500 γρ. σπανάκι
- 1 φλ. φέτα
- ½ φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 3 αυγά
- 1 φλ. γάλα
- ½ φλ. φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. βούτυρο
- 3 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη
- 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
- ¼ κ.γ. πιπέρι
Εκτέλεση
Αρχικά, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Πλένουμε το σπανάκι, το κόβουμε και το αλατίζουμε. Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια.
Απλώνουμε σε ένα λαδωμένο ταψί το σπανάκι και τη φέτα, ενώ στη συνέχεια χτυπάμε όλα τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ. Τέλος, ρίχνουμε το μείγμα στο ταψί και ψήνουμε για περίπου 35 λεπτά.
Καλή επιτυχία!