Γρήγορη και εύκολη συνταγή για φανταστικό μιλφέιγ!
Υλικά
Εκτέλεση
Αφού στρώσουμε το φύλλο της σφολιάτας σε αντικολλητικό χαρτί, το ψήνουμε για 20 λεπτά στον αέρα στους 160 βαθμούς και το αφήνουμε να κρυώσει. Ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τη ζάχαρη άχνη και ανακατεύουμε με σύρμα ή μπλέντερ.
Ακολούθως, βράζουμε το μείγμα σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς με μια κουτάλα για να μην κολλήσει. Μόλις η κρέμα πήξει, την κατεβάζουμε από τη φωτιά και την αφήνουμε να κρυώσει, ενώ αμέσως μετά τη βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.
Κόβουμε τώρα οριζόντια τη σφολιάτα με ένα μεγάλο μαχαίρι και τη στρώνουμε εναλλάξ με την κρέμα σε μια μεγάλη πιατέλα, έως ότου τελειώσουν τα υλικά. Τέλος, γαρνίρουμε με ζάχαρη άχνη και με τα τρίματα της σφολιάτας που έχουν απομείνει.