Εκτύπωση

Σκορδαλιά

3.9444444444444 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.94 (9 Ψήφοι)

Σκορδαλιά

Υλικά

- 2 μέτριες πατάτες (βρασμένες με τη φλούδα)
- 6 σκελίδες σκόρδο
- ½ φλ. τσ. ελαιόλαδο
- Χυμός ενός λεμονιού
- 2 κ.σ. ξύδι
- Αλάτι

Εκτέλεση

Αρχικά, ξεφλουδίζουμε τις πατάτες και τις περνάμε από το μύλο λαχανικών προτού κρυώσουν. Χτυπάμε στο γουδί με αργές κινήσεις το σκόρδο με το αλάτι, ενώ στη συνέχεια προσθέτουμε και τις πατάτες. Τέλος, ρίχνουμε το ελαιόλαδο, τον χυμό λεμονιού με το ξύδι και τα χτυπάμε όλα μαζί στο μίξερ μέχρι το μείγμα μας να γίνει κρεμώδες.

Καλή επιτυχία!

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Πρόσφατες συνταγές

 
Στείλτε μας τις συνταγές σας!Μοιραστείτε τις συνταγές σας μαζί μας και με τους υπόλοιπους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας. Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη, καθώς θα επιτρέψει σε όλους μας να δοκιμάσουμε νέες γεύσεις και ιδέες μαγειρικής από διάφορες περιοχές της Ελλάδας (και όχι μόνο). Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Θέλετε να λαμβάνετε στο e-mail σας τις πιο νόστιμες συνταγές μας και ένα σωρό χρήσιμες μαγειρικές συμβουλές; Αν ναι, εγγραφείτε παρακάτω.