Κέικ με κρέμα κάστανου
Υλικά
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν, προσθέτοντας στο τέλος το ποτό. Σταματάμε το μίξερ και προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι με το αλάτι ανακατεύοντας. Λιώνουμε το βούτυρο σε κατσαρολάκι προσέχοντας μην κάψει και το ανακατεύουμε σε μπολ με την κρέμα κάστανου.
Αδειάζουμε στο μίγμα του κέικ και ανακατεύουμε καλά. Ψήνουμε σε φόρμα κέικ ή σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα στους 180 βαθμούς για 40-50 λεπτά και στους 160 βαθμούς για ακόμα 20 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει καλά πριν ξεφορμάρουμε.
Καλή επιτυχία!
Η συνταγή είναι μια ευγενική προσφορά της Ντίνας Αδάμ για τους αναγνώστες μας