Μπράουνις
Υλικά
Εκτέλεση
Λιώνουμε τη σοκολάτα με το βούτυρο σε μπεν μαρί μέχρι η θερμοκρασία του μίγματος να φτάσει τους 40 (ελέγχουμε με θερμόμετρο, αν δε διαθέτουμε πρέπει να είναι χλιαρό προς ζεστό).
Χτυπάμε στον κάδο του μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν. Ρίχνουμε το μίγμα της σοκολάτας στο μίγμα των αυγών, ανακατεύουμε και προσθέτουμε το αλεύρι με τα καρύδια.
Αδειάζουμε το μίγμα σε παραλληλόγραμμο ταψάκι με στρωμένο αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 25 λεπτά. Όταν το βγάλουμε θα φαίνεται σαν να μην έχει ψηθεί. Αφήνουμε να κρυώσει καλά και κόβουμε σε κομμάτια.
Καλή επιτυχία!
***Ταιριάζει τέλεια με παγωτό βανίλια ή και σως καραμέλα ως γαρνιτούρα.***
Η συνταγή είναι μια ευγενική προσφορά της Ντίνας Αδάμ για τους αναγνώστες μας