Σοκολατένια μπισκότα με μερέντα
Υλικά
- 10 κ.σ. μερέντα
- 1 αυγό
- 75 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 100 γρ. ψηφίδα σοκολάτας
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τη μερέντα, το αλεύρι και το αυγό έως ότου το μείγμα ομογενοποιηθεί. Κατόπιν, προσθέτουμε τις ψηφίδες σοκολάτας, εξακολουθώντας για λίγο να αναδεύουμε ελαφρά.
Πλάθουμε τη ζύμη μας σε μικρά μπισκοτάκια, τα πιέζουμε λιγάκι στο κέντρο να γίνουν επίπεδα και τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για περίπου 10 λεπτά. Τέλος, βγάζουμε τα μπισκότα και, αφού τα αφήσουμε να κρυώσουν, καταναλώνουμε.
Καλή επιτυχία!