Μπισκότα με ξηρούς καρπούς
Υλικά
- 125 γρ. βούτυρο εκτός ψυγείου
- 100 γρ. ζάχαρη καστανή
- 1 αυγό
- 70 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 150 γρ. ρυζάλευρο
- 150 γρ. ξηροί καρποί καβουρδισμένοι
Εκτέλεση
Χτυπάμε σε μίξερ με το φτερό το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Χωρίς να σταματήσουμε προσθέτουμε το αυγό. Σταματάμε το χτύπημα και ενσωματώνουμε στο μίγμα το γιαούρτι και το ρυζάλευρο, ανακατεύοντας απαλά με κουτάλα ή μαρίζ. Τέλος ρίχνουμε και τους ξηρούς καρπούς και ανακατεύουμε για να πάνε παντού.
Στρώνουμε χαρτί ψησίματος σε λαμαρίνα και με κουτάλι της σούπας σχηματίζουμε μπισκότα αφήνοντας μικρή απόσταση μεταξύ τους. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 10-12 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν. Τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά προτού σερβίρουμε.