Σοκολατάκια με αποξηραμένα δαμάσκηνα και φουντούκια
Υλικά
Εκτέλεση
Στο μπλέντερ αλέθουμε όλα μαζί τα δαμάσκηνα, τα φουντούκια, το κακάο, το μέλι και τις ίνες σιταριού μέχρι να γίνουν μία μάζα σαν μπάλα. Αν τα βάλουμε σε multi τα χτυπάμε σε 2 δόσεις γιατί είναι μεγάλος ο όγκος των υλικών.
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί, ρίχνουμε το μίγμα του σιταριού στη σοκολάτα και ανακατεύουμε πολύ καλά. Τοποθετούμε το μίγμα τυλιγμένο σε μεμβράνη, στο ψυγείο για 2 ώρες.
Αφαιρούμε από το ψυγείο και πλάθουμε μπαλάκια τα οποία ρολάρουμε στο σουσάμι. Τοποθετούμε σε δροσερό μέρος τα σοκολατάκια μας. Δε χρειάζονται ψυγείο, διατηρούνται για 2 εβδομάδες τουλάχιστον.
Καλή επιτυχία!
Η συνταγή είναι μια ευγενική προσφορά της Ντίνας Αδάμ για τους αναγνώστες μας