Μανιτάρια σωτέ με σως μπαλσάμικου σε βάση από πλιγούρι
Εύκολο, γρήγορο, διαφορετικό και εντυπωσιακό πιάτο για κυρίως ή ορεκτικό!
Υλικά
Εκτέλεση
Μαγειρεύουμε το πλιγούρι σύμφωνα με τις οδηγίες που θα δούμε στη συσκευασία, προσθέτουμε ελάχιστο ελαιόλαδο και το αφήνουμε στην άκρη.
Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά τα μανιτάρια μας μέχρι να μαζέψουν και να πάρουν χρώμα. Συνεχίζουμε με το σκληρό τυρί κομμένο σε κύβους και το θυμάρι. Τέλος προσθέτουμε το μπαλσάμικο ανακατεμένο καλά με το μέλι. Ανακατεύουμε για 2 λεπτά και αποσύρουμε από τη φωτιά. Προσέχουμε να μην στεγνώσουν τα μανιτάρια μας.
Πριν σερβίρουμε ανακατεύουμε στο πλιγούρι το τυρί και γαρνίρουμε με τα μανιτάρια και τη σάλτσα τους.
Καλή απόλαυση!
Η συνταγή είναι μια ευγενική προσφορά της Ντίνας Αδάμ για τους αναγνώστες μας