Μπιφτέκια γαλοπούλας με μυρωδικά και σάλτσα τυριού
Υλικά
Για τη σάλτσα
Εκτέλεση
Σωτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο σε λίγο ελαιόλαδο ελαφρά και προσθέτουμε λίγο αλάτι και πιπέρι.
Ζυμώνουμε τον κιμά με το ψωμί. Ρίχνουμε και το μίγμα που σωτάραμε, όλα τα μυρωδικά, αλάτι, τα 2 αυγά και το νερό. Αφού ζυμώσουμε να ομογενοποιηθούν, βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Πλάθουμε μπιφτέκια και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 25 λεπτά.
Σάλτσα τυριού
Ζεσταίνουμε το τριμμένο κασέρι μαζί με την κρέμα γάλακτος σε κατσαρολάκι και προσθέτουμε το κορν φλάουρ διαλυμένο σε λίγο κρύο νερό. Περιχύνουμε τα μπιφτέκια αφού τα βγάλουμε από το φούρνο και λίγο πριν σερβίρουμε γιατί η σάλτσα μας παγώνει γρήγορα.
Καλή απόλαυση!
***Μπορούμε να προσθέσουμε στον κιμά μία κουταλιά της σούπας μουστάρδα και ακόμα μία στη σάλτσα μας για πιο πικάντικη γεύση***
Η συνταγή είναι μια ευγενική προσφορά της Ντίνας Αδάμ για τους αναγνώστες μας