Εκτύπωση

Κασεροκροκέτες

4.375 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.38 (28 Ψήφοι)

Κασεροκροκέτες

Υλικά

- 250 γρ. κασέρι
- 250 γρ. τυρί ένταμ
- 1 φλ. κεφαλοτύρι τριμμένο
- 1 φλ. αλεύρι
- 1 αυγό
- Αλάτι και πιπέρι
- Λάδι για τηγάνισμα

Εκτέλεση

Αρχικά, τρίβουμε το κασέρι και το ένταμ σε χοντρό τρίφτη και τα ρίχνουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το κεφαλοτύρι, το αλεύρι, το αυγό, αλάτι, πιπέρι και ζυμώνουμε σε μπαλάκια ή σε ό,τι σχήμα και μέγεθος επιθυμούμε. Σε περίπτωση που η ζύμη κολλάει στα χέρια, βάζουμε λίγο αλεύρι.

Εν συνεχεία, βάζουμε τις κασεροκροκέτες σε μέρος που έχουμε αλευρώσει καλά. Ρίχνουμε μπόλικο λάδι σε ένα τηγάνι και τις τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά, μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές. Τέλος, τις βγάζουμε και τις σερβίρουμε σε πιατέλα ζεστές.

Καλή σας όρεξη!

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Πρόσφατες συνταγές

 
Στείλτε μας τις συνταγές σας!Μοιραστείτε τις συνταγές σας μαζί μας και με τους υπόλοιπους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας. Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη, καθώς θα επιτρέψει σε όλους μας να δοκιμάσουμε νέες γεύσεις και ιδέες μαγειρικής από διάφορες περιοχές της Ελλάδας (και όχι μόνο). Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Θέλετε να λαμβάνετε στο e-mail σας τις πιο νόστιμες συνταγές μας και ένα σωρό χρήσιμες μαγειρικές συμβουλές; Αν ναι, εγγραφείτε παρακάτω.