Εκτύπωση

Λαχταριστοί πρασοκεφτέδες στο τηγάνι

3.9375 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.94 (8 Ψήφοι)

Λαχταριστοί πρασοκεφτέδες στο τηγάνι

Υλικά

- 2  πράσα
- 200 γρ. φέτα
- 1 αυγό
- 1 ξερό κρεμμύδι
- 3 κλωναράκια μαϊντανό
- Λίγο αλεύρι
- Αλάτι και πιπέρι
- Λίγο ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Αφού ψιλοκόψουμε τα πράσα, το κρεμμύδι και τον μαϊντανό, τα ρίχνουμε όλα σε ένα μπολ. Θρυμματίζουμε τη φέτα και την προσθέτουμε κι αυτή μέσα, μαζί με το αυγό, το αλάτι και το πιπέρι.

Ζυμώνουμε καλά για λίγα λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε λίγο αλεύρι, ανακατεύοντας με ένα κουτάλι. Η ζύμη μας δεν πρέπει να είναι πολύ σφιχτή.

Εν συνεχεία, ρίχνουμε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και το βάζουμε να κάψει. Μόλις αυτό συμβεί, ρίχνουμε κουταλιά-κουταλιά το μείγμα και τηγανίζουμε.

Μόλις οι πρασοκεφτέδες μας ροδίσουν απ’ όλες τις πλευρές, τους βγάζουμε και τους τοποθετούμε πάνω σε χαρτί κουζίνας, ώστε να απορροφηθεί το περιττό λάδι.

Καλή σας όρεξη!

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Πρόσφατες συνταγές

 
Στείλτε μας τις συνταγές σας!Μοιραστείτε τις συνταγές σας μαζί μας και με τους υπόλοιπους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας. Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη, καθώς θα επιτρέψει σε όλους μας να δοκιμάσουμε νέες γεύσεις και ιδέες μαγειρικής από διάφορες περιοχές της Ελλάδας (και όχι μόνο). Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Θέλετε να λαμβάνετε στο e-mail σας τις πιο νόστιμες συνταγές μας και ένα σωρό χρήσιμες μαγειρικές συμβουλές; Αν ναι, εγγραφείτε παρακάτω.