Ταραμοκεφτέδες
Υλικά
Εκτέλεση
Μουσκεύουμε σε νερό το ψωμί και το στύβουμε καλά θρυμματίζοντάς το. Το προσθέτουμε στον ταραμά μαζί με τα μυρωδικά και το αλεύρι .
Δοκιμάζουμε λίγο από το μίγμα για να είμαστε βέβαιοι ότι δεν είναι πολύ αλμυρή η παρασκευή. Άν θέλουμε να «σπάσουμε» κι άλλο την αλμύρα, προσθέτουμε λίγο ψωμάκι ακόμα.
Ζυμώνουμε το μίγμα μας. Αν δούμε ότι δεν πλάθονται τα κεφτεδάκια προσθέτουμε λίγο αλεύρι ακόμα. Αφήνουμε σε μπολ σκεπαμένο με μεμβράνη στο ψυγείο για μία ώρα.
Πλάθουμε κεφτεδάκια, τα αλευρώνουμε και τηγανίζουμε σε μπόλικο καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν καλά και από τις δύο πλευρές.
Καλή απόλαυση!
***Ρίχνουμε από πάνω λίγο λεμονάκι και συνοδεύουμε ιδανικά με θαλασσινά.***
Η συνταγή είναι μια ευγενική προσφορά της Ντίνας Αδάμ για τους αναγνώστες μας