Εκτύπωση

Τυρί σαγανάκι

3.7758620689655 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.78 (29 Ψήφοι)

Τυρί σαγανάκι

Κλασική συνταγή για να φτιάξετε υπέροχο σαγανάκι!

Υλικά

- Τυρί για σαγανάκι της αρεσκείας μας (κεφαλοτύρι, γραβιέρα, γκούντα, κλπ.)
- Αλεύρι
- Νερό
- Λεμόνι
- Λάδι για τηγάνισμα

Εκτέλεση

Η διαδικασία για το σαγανάκι είναι απλούστατη και καθόλου χρονοβόρα! Κατ’ αρχάς, κόβουμε όσο τυρί επιθυμούμε να χρησιμοποιήσουμε σε φέτες 2 εκατοστών. Βρέχουμε τις φέτες με νερό και τις περνάμε από το αλεύρι, ώστε να κολλήσει σε όλη τους την επιφάνεια, πάνω-κάτω. Ακολούθως, τηγανίζουμε σε λάδι και δυνατή φωτιά το σαγανάκι μας, έως ότου ροδίσει και από τις δυο πλευρές. Μόλις αυτό συμβεί, αποσύρουμε από τη φωτιά και στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας. Τέλος, ρίχνουμε από πάνω μπόλικο λεμόνι, σερβίρουμε και καταναλώνουμε.

Καλή σας όρεξη!

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Πρόσφατες συνταγές

 
Στείλτε μας τις συνταγές σας!Μοιραστείτε τις συνταγές σας μαζί μας και με τους υπόλοιπους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας. Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη, καθώς θα επιτρέψει σε όλους μας να δοκιμάσουμε νέες γεύσεις και ιδέες μαγειρικής από διάφορες περιοχές της Ελλάδας (και όχι μόνο). Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Θέλετε να λαμβάνετε στο e-mail σας τις πιο νόστιμες συνταγές μας και ένα σωρό χρήσιμες μαγειρικές συμβουλές; Αν ναι, εγγραφείτε παρακάτω.