Σάλτσα για ψητό κρέας
Επειδή όλο και κάτι θα ψήσετε σίγουρα αυτές τις μέρες, προτείνουμε μια τέλεια σάλτσα για μπριζόλες αλλά και οποιοδήποτε κόκκινο κρέας μαγειρέψετε στο φούρνο ή στα κάρβουνα!
Υλικά
- 2 φλ. χυμός ντομάτας
- 2 κ.σ. μελάσα
- ½ φλ. μαυροδάφνη
- 3 κ.σ. σόγια σος
- 3 κ.σ. σκόρδο λιωμένο
- 1 κ.σ. τζίντζερ τριμμένο
- Αλάτι
- Κόκκινο πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά σε κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά και βράζουμε ανακατεύοντας περιοδικά ώσπου να δέσει η σάλτσα.
Η συνταγή είναι μια ευγενική προσφορά της Ντίνας Αδάμ για τους αναγνώστες μας