Εκτύπωση

Μπακαλιαράκια στο φούρνο

4.25 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.25 (4 Ψήφοι)

Μπακαλιαράκια στο φούρνο

Υλικά

- 1 κιλό μπακαλιαράκια μεγάλα καθαρισμένα και πλυμένα
- 1 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
- Χονδρό αλάτι
- Μαϊντανός
- Χυμός από 1 λεμόνι
- ½ ποτηράκι του κρασιού νερό

Εκτέλεση

Στρώνουμε τα ψάρια σε αντικολλητικό ταψί. Τα πασπαλίζουμε με χονδρό αλάτι και στη συνέχεια τα ραντίζουμε με το ελαιόλαδο που έχουμε αναμίξει με το χυμό λεμονιού. Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30-40 λεπτά. Προτιμάμε να καλύψουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο και να το ξεσκεπάσουμε 10 λεπτά πριν το τέλος του ψησίματος.

Καλή επιτυχία!

Η συνταγή είναι μια ευγενική προσφορά της Ντίνας Αδάμ για τους αναγνώστες μας

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Πρόσφατες συνταγές

 
Στείλτε μας τις συνταγές σας!Μοιραστείτε τις συνταγές σας μαζί μας και με τους υπόλοιπους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας. Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη, καθώς θα επιτρέψει σε όλους μας να δοκιμάσουμε νέες γεύσεις και ιδέες μαγειρικής από διάφορες περιοχές της Ελλάδας (και όχι μόνο). Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Θέλετε να λαμβάνετε στο e-mail σας τις πιο νόστιμες συνταγές μας και ένα σωρό χρήσιμες μαγειρικές συμβουλές; Αν ναι, εγγραφείτε παρακάτω.