Μπακαλιαράκια στο φούρνο
Υλικά
- 1 κιλό μπακαλιαράκια μεγάλα καθαρισμένα και πλυμένα
- 1 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
- Χονδρό αλάτι
- Μαϊντανός
- Χυμός από 1 λεμόνι
- ½ ποτηράκι του κρασιού νερό
Εκτέλεση
Στρώνουμε τα ψάρια σε αντικολλητικό ταψί. Τα πασπαλίζουμε με χονδρό αλάτι και στη συνέχεια τα ραντίζουμε με το ελαιόλαδο που έχουμε αναμίξει με το χυμό λεμονιού. Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30-40 λεπτά. Προτιμάμε να καλύψουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο και να το ξεσκεπάσουμε 10 λεπτά πριν το τέλος του ψησίματος.
Καλή επιτυχία!
Η συνταγή είναι μια ευγενική προσφορά της Ντίνας Αδάμ για τους αναγνώστες μας