Ποπ κορν με σοκολάτα
Υλικά
Εκτέλεση
Κατ’ αρχήν, βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι την κουβερτούρα και το βούτυρο και τα λιώνουμε σε μέτρια φωτιά.
Παράλληλα, ρίχνουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα το ηλιέλαιο (να πάει παντού στον πάτο) και τους σπόρους του καλαμποκιού, δημιουργώντας μια στρώση πάνω από το λάδι.
Κλείνουμε το καπάκι και ανάβουμε το μάτι της κουζίνας. Μόλις ακούσουμε να σκάνε οι πρώτοι σπόροι, σβήνουμε τη φωτιά χωρίς να μετακινήσουμε την κατσαρόλα. Κάθε τόσο απλά πρέπει να την κουνάμε λίγο πάνω στο μάτι.
Μόλις σταματήσουν οι σπόροι να σκάνε, αποσύρουμε από τη φωτιά και αφαιρούμε το καπάκι. Ρίχνουμε τώρα τη σοκολάτα που ετοιμάσαμε στην αρχή μέσα στη μεγάλη κατσαρόλα με το ποπ κορν, ώστε να πάει παντού.
Τέλος, πασπαλίζουμε με τσίλι ή κανέλα και σερβίρουμε.
Καλή επιτυχία!