Σοκολατένια βραχάκια
Υλικά
Εκτέλεση
Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια. Κοπανίζουμε στο γουδί ή περνάμε σε multi τους ξηρούς καρπούς σε χονδρά κομμάτια. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπαιν μαρί.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε τη σοκολάτα διαρκώς για να πέσει λίγο η θερμοκρασία της. Ρίχνουμε μέσα τα μπισκότα και τα αμύγδαλα. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να κρυώσει περίπου 10 λεπτά και να σφίξει λίγο.
Με κουταλάκι του γλυκού παίρνουμε λίγο από το μίγμα και με δεύτερο κουταλάκι το σπρώχνουμε να πέσει πανω σε αντικολλητικό χαρτί ή αντικολλητική επιφάνεια. Αφήνουμε να σταθεροποιηθούν.
Καλή απόλαυση!
***Καλό είναι να τα διατηρούμε σε δροσερό μέρος αλλά όχι ψυγείο για να μην ασπρίσει η σοκολάτα μας***
***Μπορούμε να πασπαλίσουμε με τριμμένους ξηρούς καρπούς ή μπισκότο πριν κρυώσουν εντελώς***
Η συνταγή είναι μια ευγενική προσφορά της Ντίνας Αδάμ για τους αναγνώστες μας