Πανεύκολα κρουασάν με μερέντα
Υλικά
Εκτέλεση
Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα και την αναμειγνύουμε με τη φουντουκόψιχα, το βούτυρο, το γάλα και τη μερέντα, ανακατεύοντας συνεχώς έως ότου το μείγμα ομογενοποιηθεί.
Κόβουμε τη σφολιάτα σε τριγωνικά κομμάτια και απλώνουμε στο φαρδύ μέρος του τριγώνου τη γέμιση που ετοιμάσαμε. Εν συνεχεία, κλείνουμε τη σφολιάτα σαν κρουασάν. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.
Βάζουμε τα κρουασάν μας σε ένα ταψί και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20-25 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
Τα υπέροχα κρουασάν που φτιάξαμε εύκολα και γρήγορα με τα χεράκια μας είναι έτοιμα προς σερβίρισμα και κατανάλωση…
Καλή επιτυχία!