Σουδάκια με γέμιση σοκολάτας
Υλικά
Για τα σουδάκια
Για τη γέμιση
Εκτέλεση
Σουδάκια
Ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα το γάλα με το νερό, το βούτυρο, το αλάτι και τη ζάχαρη, ενώ παράλληλα ανακατεύουμε με μια κουτάλα. Μόλις πάρουν βράση, προσθέτουμε το αλεύρι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για 5 λεπτά.
Ακολούθως, αποσύρουμε από τη φωτιά, αδειάζουμε το μείγμα στον κάδο του μίξερ και χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι το μείγμα να κρυώσει. Συνεχίζοντας πάντα να χτυπάμε, ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά έως ότου η ζύμη γίνει λεία και μαλακή.
Στρώνουμε μια λαδόκολλα στη λαμαρίνα του φούρνου και, χρησιμοποιώντας ένα κορνέ ή ένα κουτάλι, φτιάχνουμε τα σουδάκια μας. Αφού προθερμάνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς, τα ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά.
Γέμιση
Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος σε μια κατσαρόλα. Μόλις πάρει βράση, τη ρίχνουμε πάνω από την κουβερτούρα και ομογενοποιούμε. Αφού η θερμοκρασία φτάσει στους 30-35 βαθμούς, προσθέτουμε την παχύρευστη κρέμα γάλακτος και το ξύσμα πορτοκαλιού, ενώ ανακατεύουμε απαλά με μια σπάτουλα.
Ανοίγουμε τώρα μια τρυπούλα στα σουδάκια μας και με ένα κορνέ τα γεμίζουμε με το μείγμα που φτιάξαμε. Προαιρετικά, μπορούμε να πασπαλίσουμε από πάνω και με σκόνη κακάο για ακόμη καλύτερη εμφάνιση.
Καλή επιτυχία!