Σπιτική πίτσα
Υλικά για τη ζύμη
Υλικά για επάνω
Εκτέλεση
Αρχικά, χλιαραίνουμε το γάλα με το νερό και διαλύουμε σε αυτό το βούτυρο, το αλάτι, τη ζάχαρη και τη μαγιά. Προσθέτουμε τα άλευρα μέχρι να γίνουν μια αρκετά πηχτή ζύμη. Ακολούθως, τη σκεπάζουμε να φουσκώσει (θέλει περίπου μισή ώρα).
Βρέχουμε τα χέρια μας και μοιράζουμε τη ζύμη σε 2 βουτυρωμένα μεγάλα ταψιά, την απλώνουμε καλά (με βρεγμένα χέρια), ώστε να πάει παντού στο ίδιο πάχος.
Μοιράζουμε τα υλικά και βάζουμε με τη σειρά επάνω στην πίτσα πρώτα το μπέικον, μετά τις πιπεριές, τις ελιές, τα μανιτάρια και τη Γκούντα. Ραντίζουμε με το χυμό ντομάτας, ρίχνουμε λίγο λάδι, λίγο πιπέρι και λίγη ρίγανη.
Ψήνουμε την πίτσα μας στους 200 βαθμούς για περίπου μισή ώρα σε προθερμασμένο φούρνο.
Καλή σας όρεξη!


