Παναρισμένες μπουκιές κοτόπουλου με αμύγδαλο και φέτα
Ιδανικό μεζεδάκι για μπύρα!
Υλικά
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε σε μπολ τα αμύγδαλα, τα τρίμματα φέτας, το σουσάμι, 2 πρέζες μπαχαρικά και αλάτι. Παίρνουμε τις μπουκιές κοτόπουλου και τις βουτάμε στο χτυπημένο αυγό που το έχουμε ανακατέψει με τη μουστάρδα και το ελαιόλαδο. Συνεχίζοντας τις περνάμε από το μίγμα που φτιάξαμε να σκεπαστεί όλη η επιφάνεια του κρέατος.
Απλώνουμε τις μπουκιές σε ταψί όπου έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά.
Συνοδεύουμε με απλή μαγιονέζα ή με μία σως από γιαούρτι και μουστάρδα.
Καλή επιτυχία!
Η συνταγή είναι μια ευγενική προσφορά της Ντίνας Αδάμ για τους αναγνώστες μας