Κοτόπουλο με χυλοπίτες
Υλικά
Εκτέλεση
Κόβουμε σε μπουκιές το κοτόπουλο και το σοτάρουμε σε αντικολλητικό σκεύος με το ελαιόλαδο. Αφού ροδίσει προσθέτουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά ψιλοκομμένη.
Σοτάρουμε για λιγα λεπτά και προσθέτουμε τις ντομάτες και τον διαλυμένο πελτέ. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε ρίγανη και συνεχίζουμε το μαγείρεμα σε μέτρια φωτιά μέχρι να δέσει ή σάλτσα.
Στο μεταξύ, βράζουμε τις χυλοπίτες σε μπόλικο αλατισμένο νερό ώστε να είναι al dente. Σουρώνουμε και περιχύνουμε με ελαιόλαδο για να μην κολλήσουν.
Προσθέτουμε τα ζυμαρικά στη σάλτσα, ανακατεύουμε καλά και γαρνίρουμε με το τριμμένο τυρί και το δυόσμο.
Καλή απόλαυση!
Η συνταγή είναι μια ευγενική προσφορά της Ντίνας Αδάμ για τους αναγνώστες μας