Καπνιστά μπουτάκια ορτυκιού
Υλικά
1 πακετάκι καπνιστά μπουτάκια ορτυκιού
2 κ.σ. Βιτάμ
χυμός και ξύσμα από 1 πορτοκάλι
1 καυτερή πιπερίτσα
Εκτέλεση
Ρίχνουμε στο τηγάνι το βούτυρο να κάψει και σοτάρουμε τα μπουτάκια ορτυκιού για περίπου 2 λεπτά από την κάθε πλευρά. Σβήνουμε με το χυμό πορτοκάλι. Προσθέτουμε το ξύσμα και την καυτερή πιπερίτσα, αφήνουμε για ακόμη 4 λεπτά και σερβίρουμε. Ιδανικός μεζές για το ποτό μας ή ακόμη και για πάρτι.