Τυρόπιτα με ροκφόρ και ντομάτα
Μία εύκολη τυρόπιτα με γεύση που θυμίζει πίτσα, ιδανική για τα πρώτα φθινοπωρινά κρύα!
Υλικά
Εκτέλεση
Στρώνουμε τη σφολιάτα σε στρογγυλό ταψάκι καλύπτοντας τα τοιχώματα. Ανακατεύουμε τα τριμμένα τυριά σε ένα μπολ και τα απλώνουμε πάνω από τη σφολιάτα.
Χτυπάμε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος και τα περιχύνουμε στο μίγμα. Τέλος κόβουμε τη ντομάτα σε ροδέλες λεπτές και τις απλώνουμε στην επιφάνεια.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά, μέχρι να ψηθεί η σφολιάτα.
***Μπορούμε αν μας αρέσει το κρεμμύδι να απλώσουμε ροδέλες πάνω από τις φέτες ντομάτας.***
Η συνταγή είναι μια ευγενική προσφορά της Ντίνας Αδάμ για τους αναγνώστες μας