Κοτόπιτα με λαχανικά και ανθότυρο
Υλικά
Εκτέλεση
Σωτάρουμε σε τηγάνι με το βούτυρο, το κοτόπουλο και τα λαχανικά για 5-6 λεπτά. Τα αδειάζουμε σε μπολ και προσθέτουμε τον άνηθο, το κόλιανδρο, το ανθότυρο, την κρέμα γάλακτος και τα αυγά ελαφρά χτυπημένα. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Καλύπτουμε τη βάση ενός ταψιού με αντικολλητικό χαρτί και στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας.
Αδειάζουμε τη γέμιση, σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο, πατάμε τις άκρες της ζύμης να κολλήσουν μεταξύ τους και αλείφουμε την επιφάνεια με το αυγό. Την τρυπάμε σε αρκετά σημεία και βάζουμε στο φούρνο στο χαμηλό ράφι. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου μια ώρα.
Καλή απόλαυση!
Η συνταγή είναι μια ευγενική προσφορά της Ντίνας Αδάμ για τους αναγνώστες μας