Εκτύπωση

Μπαρμπούνια στο τηγάνι

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (7 Ψήφοι)

Μπαρμπούνια στο τηγάνι

Υλικά

- ½ κιλό μπαρμπούνια καθαρισμένα
- Αλεύρι
- Αλάτι χονδρό
- Πιπέρι
- Σπορέλαιο για τηγάνισμα
- Δενδρολίβανο φρέσκο ή ξερό
- 1 σκ. σκόρδο

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι σπορέλαιο και ρίχνουμε το σκόρδο και το δενδρολίβανο. Αφαιρούμε το σκόρδο μετά από 1-2 λεπτά ίσα ίσα να δώσει άρωμα. Αφού καθαρίσουμε και πλύνουμε καλά τα ψάρια τα περνάμε από χονδρό αλάτι και πιπέρι. Στη συνέχεια τα αλευρώνουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Τηγανίζουμε 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά. Αφαιρούμε και σερβίρουμε με φέτες λεμονιού.

Κααλή απόλαυση!

Η συνταγή είναι μια ευγενική προσφορά της Ντίνας Αδάμ για τους αναγνώστες μας

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Πρόσφατες συνταγές

 
Στείλτε μας τις συνταγές σας!Μοιραστείτε τις συνταγές σας μαζί μας και με τους υπόλοιπους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας. Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη, καθώς θα επιτρέψει σε όλους μας να δοκιμάσουμε νέες γεύσεις και ιδέες μαγειρικής από διάφορες περιοχές της Ελλάδας (και όχι μόνο). Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Θέλετε να λαμβάνετε στο e-mail σας τις πιο νόστιμες συνταγές μας και ένα σωρό χρήσιμες μαγειρικές συμβουλές; Αν ναι, εγγραφείτε παρακάτω.