Σπαγγέτι με θαλασσινά

Βάζουμε μια κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά με τα θαλασσινά και 1/2 ποτήρι κρασί. Όταν ανοίξουν τα όστρακα, αφαιρούμε το κέλυφος και κρατάμε το ζουμί, αφού το στραγγίσουμε.
Βάζουμε στη φωτιά την κατσαρόλα με λίγο νερό και το υπόλοιπο κρασί, μισό κρεμμύδι κομμένο σε φέτες, τη δάφνη, τον μαϊντανό, το σέλινο, το αλάτι. Όταν αρχίσει ο βρασμός προσθέτουμε τις καραβίδες.
Μόλις βράσουν τις αφήνουμε να κρυώσουν. Κατόπιν τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε πολύ μικρά κομματάκια.
Σοτάρουμε ελαφρά το υπόλοιπο κρεμμύδι ψιλοκομμένο, προσθέτουμε τις καραβίδες και το ζωμό που κρατήσαμε από τα θαλασσινά, την κρέμα γάλακτος, τον πελτέ και αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει πέντε λεπτά.
Βράζουμε το σπαγγέτι και το στραγγίζουμε. Προσθέτουμε τη σάλτσα, τα θαλασσινά, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως τα μακαρόνια.
Καλή σας όρεξη!