Μπισκότα βουτύρου με κομμάτια σοκολάτας
Υλικά
Εκτέλεση
Ρίχνουμε το βούτυρο και τη ζάχαρη στον κάδο του μίξερ και το χτυπάμε στην χαμηλή ταχύτητα μέχρι να γίνει απαλό και αφράτο. Προσθέτουμε το αυγό, τη βανίλια και το αλεύρι με το μπέικιν κοσκινισμένα σιγά σιγά.
Προσθέτουμε και το αλάτι και τα κομμάτια σοκολάτας και συνεχίζουμε το χτύπημα στην πιο χαμηλή ταχύτητα. Αν δεν μας βολεύει το μίξερ το συνεχίζουμε με τα χέρια. Τοποθετούμε μεγάλες κουταλιές από το μίγμα στο ταψί αφήνοντας κενό μεταξύ τους γιατί θα ανοίξουν.
Ψήνουμε για 12-15 λεπτά σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί στους 190 βαθμούς μέχρι να αρχίσουν να παίρνουν χρώμα. Αφήνουμε να κρυώσουν και σερβίρουμε.
Καλή επιτυχία!
Η συνταγή είναι μια ευγενική προσφορά της Ντίνας Αδάμ για τους αναγνώστες μας