Πανεύκολο παγωτό με μερέντα
Υλικά
- 2 γάλατα εβαπορέ
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 1 μικρή μερέντα
- 1 βανίλια
Εκτέλεση
Πριν κάνουμε οτιδήποτε, βάζουμε τα γάλατα στο ψυγείο για αρκετές ώρες να κρυώσουν ή 2-3 ώρες στην κατάψυξη. Αφού το πράξουμε, χτυπάμε στο μίξερ το γάλα εβαπορέ να αφρατέψει.
Ακολούθως, προσθέτουμε το ζαχαρούχο και το αναμιγνύουμε καλά. Ρίχνουμε τώρα τη μερέντα με τη βανίλια και συνεχίζουμε το χτύπημα, ώστε το μείγμα να ομογενοποιηθεί. Μόλις αυτό συμβεί, βάζουμε το παγωτό μας στην κατάψυξη για περίπου 3 ώρες και ανακατεύουμε ξανά πριν το ξαναβάλουμε οριστικά στην κατάψυξη.
Προαιρετικά, μπορούμε να σπάσουμε 5 γεμιστά μπισκότα και να τα ρίξουμε μέσα στο μείγμα κατά το τελευταίο ανακάτεμα.
Καλή επιτυχία!